Veelgestelde vragen

De IJscadeaukaart doet er alles aan om uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen aan met de bijbehorende antwoorden.

Indien uw vraag of het antwoord hieronder niet staat vermeld, neem dan gerust contact op met de IJscadeaukaart via het contactformulier.

De IJscadeaukaart heeft een waarde van € 7,50 welke eenmalig vrij te besteden is bij één van de deelnemende locaties. Een overzicht van de deelnemende locaties vindt u hier. Kies uw favoriete ijsjes en lever uw cadeaukaart in.

Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

De IJscadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende ijsverkoop locaties. Bekijk het overzicht hier.

Nee, u kunt de IJscadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende acceptant anders aangeeft.

De IJscadeaukaart wordt eenmalig verstrekt, derhalve is het helaas niet mogelijk om een nieuwe cadeaukaart aan te vragen.

Ja, de IJscadeaukaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien u niet de volledige waarde van uw kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats.

Het saldo van de IJscadeaukaart is altijd € 7,50 en dient in één keer te worden besteed binnen de geldende verzilvertermijn.

Aan de IJscadeaukaart zijn geen extra kosten verbonden. De ijscadeaukaart heeft een waarde van € 7,50. Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen.

Het is niet mogelijk uw IJscadeaukaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De IJscadeaukaart is, tenzij anders vermeld, 1 jaar geldig vanaf moment van verzending. Klik hier voor het controleren van de geldigheid. Na het verlopen van uw IJscadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van uw IJscadeaukaart is 1 jaar. Na dit jaar is het niet mogelijk om uw cadeaukaart te verlengen.

De IJscadeaukaart is niet te koop en wordt alleen verstrekt aan de gelukkige prijswinnaars van de Nationale Postcode Loterij.

Indien u geïnteresseerd bent om acceptant te worden van de IJscadeaukaart, kunt u zich eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier op de contactpagina of door een mail te sturen naar info@ijscadeaukaart.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Check geldigheid

Vul het kaartnummer in op de geldigheidschecker!